Nedbrydning

Nedbrydning Aalborg Nordjylland

Skal huset, køkkenet eller anden bygning/vægge rives ned? Hos Kærsholm Diamantboring udfører vi nedbrydning af både store og små nedbrydningsopgaver lige fra totalnedrivninger til indvendige nedrivninger. Vi udfører kvalitets nedbrydning i hele Aalborg, Nordjylland og det meste af Jylland.

Inden vi går i gang

Viser det sig, at vi står overfor en større nedbrydning af en bygning/bolig. Skal bygningen screenes for miljøfarlige byggematerialer, inden nedbrydningen starter, denne screening kan vi også udføre, hvor alle udtaget byggeaffalds prøver bliver korrekt analyseret på laboratorie efter lovens forskrifter.

En screening kan give svar på om bygningen indeholder asbest, kemikalier, blyholdigt maling osv. Når svarresultaterne er kommet, kan skal en nedbrydningstilladelse ansøges og screeningen vedhæftes, hvorefter den egentlige nedbrydning kan opstartes og herved tage vores forholdsregler med hensyn til vores helbredsmæssige sikkerhed samt bortskaffet byggeaffaldet efter lovmæssige forskrifter.

Nedbrydningen er i gang

Når vi har udført en nedbrydning, sørger vi for at sorteringen af affaldet foregår efter de miljørigtige regler. Så vidt muligt, bliver størstedelen af affaldet genbrugt. Skadelige materialer bliver deponeret på en autoriseret genbrugsplads.

Skriv til os

Udfyld formularen her under, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi kan hjælpe dig med nedbrydning

Uanset hvilken type nedbrydning du skal have, er vi klar til at gøre det for dig. Vi lægger vægt på god kvalitet, pris og stor fleksibilitet. Med mange års erfaring sikrer vi dig en tryg nedbrydning af dit hus eller virksomhedsbygning. Kontakt os på telefon: 40431519 eller mail: ivank@mail.dk for et uforpligtende tilbud og vi tager ud og vurderer din nedbrydningsopgave. Vi servicerer hele Nordjylland, inkl. Aalborg og det meste af Jylland.

Vi har også stor erfaring med bl.a.:

Lad os kontakte dig

Bliv kontaktet

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.