Slibning af betongulve

Vi tilbyder slibning af betongulve

Når vi hos Kærsholm Diamantboring sliber betongulve, er det oftest ved nybyg eller betonomlægning. Når flydebetonnet er lagt, består overfladen af et slamlag. Vi sliber derfor betongulvet, for at give det en pænere overflade.

Udover det skønhedsmæssige, kan slibning af beton også være behjælpelig mod ujævnheder. Skal du have lagt nyt gulv oven på betonbelægningen, er det vigtigt, at det har en glat overflade. Er der ujævnheder, kan vi slibe gulvet så det bliver plan og du kan nu få lagt det gulv du ønsker.

Hurtig slibning

Vi bruger de nyeste maskiner, når vi skal slibe betongulv. Vi er effektive håndværkere, der altid udfører arbejdet grundigt, men med omtanke for dig, så vi ikke forstyrrer i længere tid end højest nødvendigt.

Skriv til os

Udfyld formularen her under, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med mange års erfaring inden for betonbranchen ved vi hvordan man skal slibe dit betongulv. Uanset om dit gulv er nyt eller gammelt, kan vi rette op på dit gulv. Ønsker du råd og vejledning eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 43 15 19 eller mail: ivank@mail.dk. Vi servicerer i hele Nordjylland, Aalborg og det meste af Jylland.

Vi har også stor erfaring med bl.a.:

Lad os kontakte dig

Bliv kontaktet

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.